HELEN WELCH as Rachel

laufer@lauferfilm.com
GESCHREVEN EN GELEID DOOR: William C. Laufer
CONTACT: 216-229-4444

 
   

 

   

HELEN WELCH is Rachel in Kerstmis in Maxwell. Een dichte vriend aan Suzie, brengt zij een prachtige afmeting van begrip en liefde aan deze worstelende familie.

Als songwriter, musicus, actress en lood geniet van vocalist Helen en opwindende en gevariërde carrière.

Planten Britten over, leidde zij op de School Guildhall van Muziek op en het Drama in het hart van Londen Helen ging rechtstreeks in theater en de kredieten omvatten Hello Dolly, Barnum, 42ste Straat, Oliver Twist en Ramp Jane.

Na een op de televisie uitgezonden gastverschijning in Café van Smokey Joe bij het Theater van Virginia op Broadway ontmoette Helen haar recente lied-schrijvende partner Tim Freebairn en er begon met een magisch muzikaal vennootschap dat en hun eigen liederen schrijft registreert.

   

Tijdens dit keer vond Helen (onderzoek) haar gebied met enkele landen die orkesten met inbegrip van de BBC Grote Band, Glen de Molenaar Europa en Opus leiden Één Groot Band en Orkest van het Koord.

Nu wordt een ingezetene van Ohio, Helen momenteel gekenmerkt in Nighttown met haar trio elke Zaterdag en knalt de reeds gemaakte verschijningen met Cleveland Orkest en met de Grote Band van Banken Dave.

Helen houdt van het warme onthaal dat zij sinds komst aan U.S terug heeft ontvangen maar de chocolade in Engeland gemist!

   

www.christmasatmaxwells.com