Skriftligt & riktat by:

William C. Laufer

"marvelous filma!"
Biskop A. Edward Pevec,
Catholic Diocese of Cleveland

1 minute download time with dsl

"mycket heartwarming och fullt av hopp"
Dennis Sadowski,
Redaktör - Catholic Universe Bulletin

"denna story om en miracle under ferien gör den en krydda special"

Donna Rolfe

"ett heartfelt filmar med beundransvärda meddelanden om gud förlåtelse, styrkan av familjen och att vara en god barnsamarit" -

Harry Forbes - USCCB

“Extremt brunn - som göras… en kraftig story av en familj förälskelse”.
David Kullberg
Christian Happenings

Den min familjen och jag hade slutligen ett tillfälle att se filma denna förgångna vecka, och det är en ljuv story. Du tillsammans med casten och andra besättningsmän ska gratuleras för danande som ett absolut marvelous filmar. - Theater chain owner!

 

by Jarrod Zickefoose

"En härlig ny ferie filmar… JUL PÅ MAXWELL'SEN är ett kraftigt, magical, och det röra presentera-längden dramat om en familj som vänder mot en kris under julen, kryddar…., och en miracle som omformar deras liv för alltid."

Stephen Simon, Producer of SOMEWHERE IN TIME

The Toldeo Blade by Steve Murphy

The Cleveland Plain Dealer Review - by Julie Washington

   

The Chagrin Valley Times- by Barbara Christenson

 

Julen på maxwell'sen var i amerikanen filmar för en tid sedan renässans filmar Festival i Dallas TX, SKRIVER IN HÄR för information

   

Åhörarekommentar:


Storyen var mjuk, och hälsosamt och att fängsla och castingen var superb. (JP)

Rättvis I önskade att skriva för att berätta dig att hur den förtrollade min wifen och jag var med ditt, filma… oss både lämnade filma känslig flytande och lyckligt att vi hade sett den. Stålar Hourigan som Suzie är klart en aktris med viktig känslighet. Andrew kommer med en mänsklighet i form av subtilt blidkar. Härliga färger, underbar cinematography och låter… sammantaget ett rundaprofessionelljobb! (TF)

Vi avslutade oss precis att hålla ögonen på jul på maxwell'sen. Den är ett sådan oerhört filmar. Du gjorde ett fantastiskt jobb. Casten var underbar. Den lämnar egentligen med dig som ett kraftigt får effekt på liv. (DK)

Jag fick slutligen se ”jul på maxwell'sens” denna evening- som den var viktig! Jag imponerades riktigt och ganska berört. Storyen, att agera, och musik var underbar, och cinematographyen var härliga. Detta filmar takter flåsandena av varje annan movie som jag har sett detta år. (JK)

Älskade movien. Det var en mycket heart-to-heart movie som kan endast fängsla åhörare. (BM)

Jag sågar din movieMåndag afton! Det är riktigt engod movie och en göra perfektjulstory. Jag kom med längs en vän, som gillar typisk ”de macho” grabbmoviesna, men han också tyckte om grundligt din movie! Vi har båda som vars träffande våra vänner om din movie! Thanks! Ha en underbar ferie att krydda! (CC)

Tacka dig för ditt filmar ”jul på maxwell'sen”. (JJ)

Jag älskade ändelsen (LP).

Uppehället de kommande goda moviesna, jag älskade din Movie. (UN)

Lyckönskan på ett härligt inspirera och röra filmar. Lyckliga ferier och kan detta filma handlagmillions av hjärtor. (JH)

Movien var superb, med viktig screenplay som boten riktar och agerar och charmiga inställningar. Bravo för en fin production! (ED)

I höll ögonen på precis ditt nytt att filma, jul på Maxwells. Jag älskar storyen, den underhöll och tänkt provocerade. Agera var viktigt. Andrew & stålar var görar perfekt. Den understödja casten var också utmärkt inklusive ungarna. Dess av de movies, som du önskar, skade att gå för uppehälle. (SOM)

Vi höll ögonen på precis ”jul på maxwell'sen.”, Det är en gem. Vi tyckte om den mycket. Helheten filmar var mycket väl - gjort. Riktningen, belysningen och agera var utmärkta. I synnerhet jag gillade cinematographyen. Det fanns några superb shots. Då ungarna gick upp i loftet, och tänder vänt på och tänt trappan, det var en skjuten ”dundersuccé”. (RB)

Tacka dig för den underbara movien ”jul, som Maxwells” den var en warming story för flyttning och för hjärta. (EN MM)

Vi höll ögonen på precis din mjuka, röra och ultimately inspirationalmovie. Agera var den fruktansvärdna alltigenom - barnen var underbart, du måste vara mycket stolt av dem - och Gus var en sådan gem. Vi älskade också musiken. (L & BR)

Jag skade något liknande låter dig veta vad ett underbart filmar den är. Den höll mig fokuserat på storyet. Den kom med revor av glädje och sadness. Den kom med också minnen av den min chidhooden och familjen. (H)

Thanks dig för danande en movienågot liknande detta. Vi önskar att mer av dessa sorter av filmar gjordes och vi hoppas detta är lyckade. Vi skar söker efter den det nästa året i theatresna och skar går att se den. (B & RL)

För resten womanen, som lekte Suzie egentligen, såg dåligt. Emellertid hon och du gjorde som bet var utmärkt. Hon är en härlig woman med ett härligt uttrycker, och, även i her sjuka, her inre skönhet som igenom visas. (BL)

Kan inte berätta du hur mycket oss tyckte om filma. Utmärkt! (JB)

tacka dig -- för danande vad jag hoppas, skar blir en christmasklassiker, (NP)

Utmärkt agera, filma som redigerar. Gott jobb! (JMA)

I beskådade precis ditt utmärkt filmar med årig dotter min 8. Ett vilket lovely långt som spenderar nytt år! (BP)

Det var ett nöje att hålla ögonen på en movie som inte måste ”att censureras” för våra barnbarn! Tacka dig för att inte splitsa i ovidkommande liderliga platser (EV)

Jag grät till och med mycket av filma. Du spikade absolut känslorna av att vänta, att undra som försöker att klara av, barn som lyfter sig, ingen som vet vad till något att säga. Du hade höger många platser, var det fanns tyst se ut in i naturen i hopp av att få någon inblick, lusten till flykten förlägger något liknande bomma för, svårigheten, i att bära på normala konversationer med andra. Teckenen var believable. Inställningarna var lovely att se. Tonar och färger och förehavanden som appelleras all. (PH)

Ett vilket mycket specialt, röra filmar. Jag limmades till avskärmaalltigenom movien!! Nu jag måste att avsluta att gråta ..... lyckliga revor naturligtvis.
Tacka dig så mycket!!! (BW)

Min ösregna av revor är stilla lite fuktigt från erfara av att se filma. (W)

 
back