Geschreven & leidde door:

William C. Laufer

De overzichten, de Dekking van Media & het Publiek becommentariëren:

"prachtige film!"
Bischop A. Edward Pevec,
Catholic Diocese of Cleveland

1 minute download time with dsl

"zeer het heartwarming en hoogtepunt van hoop"
Dennis Sadowski,
Catholic Universe Bulletin

"dit verhaal over een mirakel tijdens de vakantie maakt het een speciaal seizoen"

Donna Rolfe

"een heartfelt film met bewonderenswaardige berichten over de vergiffenis van de God, de sterkte van familie en het zijn Goede Samaritan" -

Harry Forbes - USCCB

“Uiterst goed uitgevoerd… een krachtig verhaal van de liefde van een familie”.
David Kullberg
Christian Happenings

Mijn familie en ik had definitief een kans om de film te zien deze afgelopen week, en het is een verrukkelijk verhaal. U, samen met de gietvorm en andere bemanningsleden moet voor het maken van een absoluut prachtige film worden gelukgewenst. - Theater chain owner!

 

by Jarrod Zickefoose

"Mooie nieuwe KERSTMIS van de vakantiefilm… BIJ MAXWELL is krachtig, magisch en wat betreft eigenschap-lengte drama dat over een familie een crisis onder ogen ziet tijdens het seizoen van Kerstmis…. en een mirakel dat hun leven voor altijd omzet."

Stephen Simon, Producent van SOMEWHERE IN TIME

The Toldeo Blade by Steve Murphy

The Cleveland Plain Dealer Review - by Julie Washington

   

The Chagrin Valley Times- by Barbara Christenson

 

Kerstmis in Maxwell was onlangs in Amerikaanse Festival van de Film van de Renaissance van de Film in Dallas TX, BINNENGAAT HIER voor informatie

   

De Commentaar van het publiek:


Het verhaal was teder en gezond en de fascinatie en het afgietsel waren buitengewoon. (JP)

Ik wilde enkel schrijven om u te vertellen hoe mijn vrouw enchanted en ik met uw film… wij zowel vast als gelukkig verliet de film voelend was dat wij het hadden gezien. Jack Hourigan als Suzie is duidelijk actress met grote gevoeligheid. Andrew brengt het mensdom in de vorm van subtiel humeur. Mooie kleuren, prachtig cinematografie en geluid… alles bij elkaar een ronde professionele baan! (TF)

Wij zijn enkel met klaar het letten van op Kerstmis in Maxwell. Het is zulk een ongelooflijke film. U deed een verbazend werk. De gietvorm was prachtig. Het verlaat met u werkelijk een krachtig effect op het leven. (DK)

Ik werd definitief om „Kerstmis vanavond bij van Maxwell“ te zien het groot was! Ik was echt geïmponeerd en vrij geraakt. Het verhaal, het acteren, en de muziek waren prachtig, en de cinematografie was mooi. Deze film slaat de broek van elke andere movie ik dit jaar heb gezien. (JK)

Hield van movie. Het was zeer hart-aan-hart movie die publiek kan slechts fascineren. (BM)

Ik zag uw movie Maandag avond! Het echt is gevoel-goede movie en een perfect verhaal van Kerstmis. Ik bracht langs een vriend, die typisch van „macho“ kerelmovies houdt, maar hij genoot ook grondig van uw movie! Wij allebei hebben onze vrienden over uw movie verteld! Dank! Heb een prachtig vakantieseizoen! (CC)

Dank u voor uw film „Kerstmis in Maxwell“. (JJ)

Ik hield van het einde (LP).

Houd de goede movies komst, hield ik van uw Movie. (De V.N.)

Gelukwensen op het mooie inspireren en wat betreft film. De gelukkige vakantie en kan miljoenen van deze filmaanraking harten. (JH)

Movie was buitengewoon, met grote en screenplay, boete, en charmante montages die leiden handelen. Bravo voor een fijne productie! (ED)

Ik lette enkel op uw nieuwe film, Kerstmis in Maxwells. Ik houd van het verhaal, was het onderhoudend en dacht het veroorzaken. Het acteren was groot. Andrew & Jack waren perfect. Gegoten steunen was ook groot met inbegrip van de jonge geitjes. Zijn één van die movies die u wenst zou houden gaand. (ZOALS)

Wij letten enkel „op Kerstmis in Maxwell.“ Het is een gem. Wij genoten zeer van het. De gehele film was zeer goed uitgevoerd. De richting, de verlichting, en het acteren waren uitstekend. In het bijzonder hield ik van de cinematografie. Er waren sommige buitengewone schoten. Toen de jonge geitjes in de zolder uitgingen en de lichten aanzetten en stairs aanstaken, was dat een „wow“ schot. (Rb)

Dank u voor prachtige movie „Kerstmis aangezien Maxwells“ het een het bewegen zich en hart het verwarmen verhaal was. (MM.)

Wij letten enkel op uw offerte, het raken en uiteindelijk inspirational movie. Het acteren was terrific door - de kinderen was prachtig, moet u van hen zeer trots zijn - en Gus was zulk een gem. Wij hielden ook van de muziek. (L & BR)

Ik zou u willen laten weten een welke prachtige film het is. Het hield me op de verhaallijn geconcentreerd. Het bracht scheuren van vreugde en droefheid. Het bracht ook geheugen van mijn chidhood en familie. (h)

Dank u voor het maken van movie als dit. Wij wensen dit meer van deze soorten films werden gemaakt en wij hopen dit men succesvol is. Wij zullen het volgend jaar in de theaters zoeken en zullen het gaan zien. (B & RL)

Door de manier, de vrouw die Suzie werkelijk speelde keek Illinois. Nochtans deed zij en u dat het beetje uitstekend was. Zij is een mooie vrouw met een mooie stem, en, zelfs in haar ziekte, haar binnen door getoonde schoonheid. (BL)

Kan u vertellen geen hoeveel wij van de film genoten. Uitstekend! (JB)

dank u -- voor het maken van welk ik hoop een Kerstmisschrijver uit de klassieke oudheid zal worden, (NP)

Uitstekend acteren, film, het uitgeven. Goede baan! (JMA)

Ik bekeek enkel uw uitstekende film met mijn 8 éénjarigendochter. Een welke mooie manier om Nieuw Jaar door te brengen! (BP)

Het was een genoegen om op movie te letten die niet voor onze kleinkinderen „moest worden gecensureerd“! Dank u voor het verbinden niet in onbelangrijke, salacious scènes (EV)

Ik schreeuwde door veel van de film. U nagelde absoluut het gevoel van het wachten, benieuwd zijn, die probeert het hoofd te bieden, kinderen die, no one het het weten opheffen wat om te zeggen. U had terecht vele scènes waar er het stille kijken uit in aard in hoop van het krijgen van één of ander inzicht, de wens om aan plaatsen zoals de staaf, de moeilijkheid te ontsnappen in het dragen van normale gesprekken met anderen waren. De karakters waren geloofwaardig. De montages waren mooi om te bekijken. De tonen en de kleuren en de bewegingen allen deden een beroep. (PH)

Welke zeer speciaal, wat betreft film. Ik werd gelijmd aan het scherm door movie!! Nu, moet ik ophouden met natuurlijk schreeuwend ..... gelukkige scheuren.
Dank u zo zeer!!! (BW)

Mijn emmer van scheuren is nog een weinig vochtig vanuit de ervaring om de film te zien. (w)

 
back