ANDREW MAY as Andrew Austin

Christmas at Maxwell's ©

laufer@lauferfilm.com
LANGS GESCHREVEN EN GELEID: William C. Laufer
CONTACT: 216-229-4444

ANDREW MEI is de Verwante Artistieke Directeur van Grote Festival van het Theater van Meren evenals een lokale leraar en een directeur. Voorafgaand aan het werken met Grote Meren, was hij de artistieke vennoot bij het Huis van het Spel van Cleveland. Bij CPH, is Andrew in meer dan 23 productie geweest.

Het grote Theater van Meren stelt Andrew Mei in Het Bedwingen van Shrew voor - die over de show en de grote overzichten wordt gelezen.

Andrew was onlangs in twee klassieke productie - Hamlet en Tartuffe en ontvangen rave overzichten voor zijn rol als Orgon in Tartuffe evenals het Spook (van Hamlet vader).

Andrew werd gezien in het Privé Leven bij de Grote Meren aan raveoverzichten.

Een andere recente productie kenmerkte hem die de dubbele rol van Don/James in het Blauw van Trudy van Marsha Normandiër speelt bij het Theater van de Studio in Washington, D.C.

Bij CPH, werd hij gezien in Kunst, Cyrano, Guardsman, Gaat Oneindig van Menselijke Ijdelheid, een Kleine Onderneming van de Familie, een Spel van de Droom, Zeegezicht en Twaalf Boze Mensen achteruit.

Hij heeft bij diverse theaters over het land met inbegrip van de Tuinen van de Brug van de Wijsheid, van de Arena van de Studio, van Goodman en van de Overwinning, gepresteerd om enkelen te noemen.

Alvorens terug naar Cleveland zich te bewegen, verbleven hij, zijn vrouw Lydia, en twee kinderen, Julia en Charlie, in Chicago en Millwaukee.

Als lid van het Bedrijf van het Repertoire van Millwaukee, presteerde hij in meer dan 35 productie, onlangs Amerikaanse premieres van de Kracht van Steven Dietz's van Aard, Marina Maiand van Carr Algemeen van Richard Nelson van Amerika. De winnaar van de Toekenning van Joseph Jefferson van Chicago voor acteren voor zijn afbeelding van zal Shakespeare in een Schreeuw van Spelers, was M. May ook artistieke directeur van Bedrijf van Shakespeare van Chicago het Vrije, en een lid van Co. van het Theater van Stuart Gordon Organisch.

Diverse film en televisiekredieten omvatten „Duet“ en „227“ voor VOS, Opvallende Afstand, de Beelden van Colombia, en „Schaduwen van Grijs“ en „Babe Ruth Story,“ allebei voor NBC-.

 

Articles on Andrew May:
Andrew May appears in ART. (shown here with Mike Hartman)

Dr. Roy Berko, in "On Stage", said of Andrew that

"Mei… doet welk Mei altijd beste… ontwikkelt een duidelijk en verenigbaar karakter doet. Niemand in het theater van Cleveland kan meer van een blik, een pauze en een gezichtsvorst krijgen dan Mei. Niemand kan hem voor verward en bepaald het bekijken het zelfde moment aanpassen."

Carie Yonekawa (Elmire, left), Andrew May (Orgon, center) and David Anthony Smith (Damis, right) in Great Lakes Theater Festival s Tartuffe

Tony Brown of the Cleveland Plain Dealer writes:

"

De studenten van Mei s werken wie dacht hij zijn hambonery in kon nooit evenaren ik haat Hamlet, gaan zijn gezichtscontorsie in Oneindig van Menselijke Ijdelheid achteruit of silliness van zijn Bodem van de Inkeping zal het genoegen hebben om gebleken te vinden verkeerd.

Mei s Orgon, de blind gelovende gastheer die met thieving Tartuffe instemt, mist nooit een te misleiden kans. Net toen het schijnt dat Mei overboord zal gaan, hij - zuchtend, het onverbiddelijke acing, het yelping - en maakt prachtig tot het op de een of andere manier het werk.

Niemand in lid 15 goot anders vliegen bij deze hoogte, die waarschijnlijk best is. Maar verscheidene bereiken ogenblikken die aandacht van Orgon loswringen, als slechts snel voorbijgaand.

"

Andrew May and Kelly Sullivan are Elyot and Sybil in Great Lakes Theater Festival's Private Lives

 www.christmasatmaxwells.com