Notera:  Vi är inte infödda högtalare.  Vi har satt upp denna website i ditt språk som en underteckna av respect. Vi uppskattar din understanding att vår översättning inte är att göra perfekt men att tacka dig för ditt intressera i jul på maxwell'sen!  Peace och mest väl wishes - Laufer Film.

Detta års begränsade sceniska frigörare av jul på maxwell'sen var en viktig framgång. Var god kontrollbaksida för information på den 2006 breda digitala sceniska frigöraren - tacka dig!

 

Om filma

Släp

Filmmakers med Pics

Rollista & Pics

Casten & besättningen krediterar - lista mycket

Bak platserna-Pics

Artiklar & granskar

Presssats - EPK-Pics

Anknyter 

Detta års sceniska frigörare av ”jul på maxwell'sen” var en viktig framgång.   Kontrollera tillbaka snart för uppdateringar och nyheterna.  - Tacka dig.

Sammanfatta synopsisen: Christmas at Maxwell's ”Julen på maxwell'sen” är ett inspirationaljuldrama som markerar driva av förälskelse och förlåtelse, i uplifting av den mänskliga anden. Det är storyen av en man som konfronterar förkrossa, verkställer hans förgångna handlingar verkar för att ta på hans liv och hans familj.

Christmas at Maxwell's ”Julen på maxwell'sen” skapades för att komplettera numrera av vänliga movies för familjen på marknadsföra i dag. Den inspireras av en riktig story av tro, hopp, förälskelse och förlåtelse.  Det är en movie som baseras på traditionellt andligt, värderar. 

Summariskt: Christmas at Maxwell's ”Julen på maxwell'sen” är ett nytt hellångt, HiDef, den klassade SIDAN, det vinnande särdrag för utmärkelse som produceras av räkningen Laufer för fader dotterfilmmakers, och Tiffany Laufer.  William C. Laufer tjänade som som writerdirektören och Tiffany Laufer som cinematographer.  Filmastarsna Andrew May (Great Lakes Theater Festival), Jacqueline ”Jack” Hourigan (TV-personlighet från ”maten knyter kontakt”, och ”skiva TV”) och Welch Helen (BBC-inspelningstaren).

Digital teknologi och fördelning: Christmas at Maxwell's ”Julen på maxwell'sen” är en digital movie för HD och var theatrically utdelad på digitala projektorer för den Christie cinequalityen 2K.  Julen på maxwell'sens fördelningsbanan har vägletts med hjälpen från räkningen Lewis (Aloha som frigör) och att marknadsföra hjälp av Margo Lange, (Capstone Releasing). Aloha President Bill Lewis avslutade för en tid sedan en lyckad 13 år ambetstid som Senior östlig Salechef för VP på Metro Goldwyn Mayer fördelning. 

Advantage Media Group ”Fördelsmassmediagruppen” föreställer Christmas at Maxwell's ”jul på maxwell'sen” på MIP 2007 (bås 19.19)
 

© 2007 LauferFilm.com