Nota:  Wij zijn geen inheemse sprekers.  Wij hebben deze website in uw taal als teken van eerbied opgezet. Wij waarderen uw begrip dat onze vertaling niet perfect is maar danken u voor uw rente in Kerstmis in Maxwell!  Vrede en beste wensen - Laufer Film.

Ongeveer de Film

Trailer

Filmmakers met Beelden

Gegoten lijst & Beelden

De gegoten & Kredieten van de Bemanning - Volledige lijst

Achter de scène-Beelden

Articles & Reviews

De Uitrusting van de pers - ePK-Beelden

Links 

 

De theatrale versie van dit jaar van Christmas at Maxwell's (Kerstmis in Maxwell)  was een groot succes.   Spoedig updates en nieuws comprobar. - Dank u.

Informeer Synopsis: Christmas at Maxwell's (Kerstmis in Maxwell) is een inspirational drama van Kerstmis dat de macht van liefde en vergiffenis in het uplifting van de menselijke geest benadrukt. Het is het verhaal van een mens die het overweldigende effect confronteert zijn afgelopen acties schijnen om zijn leven en zijn familie over te nemen.

Christmas at Maxwell's (Kerstmis in Maxwell) werd gecreërd om het aantal familie vriendschappelijke movies op de markt vandaag aan te vullen. Het wordt geïnspireerd= door een waar verhaal van geloof, hoop, liefde en vergiffenis.  Het is movie die op traditionele geestelijke waarden wordt gebaseerd. 

Samenvatting: Een geschatte Kerstmis in Maxwell is nieuwe van gemiddelde lengte, HiDef, PG, een toekennings winnende eigenschap die door de filmmakers Bill Laufer wordt veroorzaakt van de vaderdochter en een Tiffany Laufer.  William C. Laufer diende als schrijversdirecteur en Tiffany Laufer als cinematographer.  De filmsterren Andrew May, Jacqueline „Jack“ Hourigan (de persoonlijkheid van TV) van en Helen Welch (BBC Singer)

Digitale Kerstmis van de Technologie en van de Distributie in Maxwell is digitale movie HD en theatrically op Christie cinequality2K digitale projectoren verdeeld.  Kerstmis bij de distributieweg van Maxwell is geleid met de hulp van Bill Lewis en marketing hulp door Margo Lange . Aloha President Bill Lewis beëindigde onlangs een succesvolle 13 jaarambtstermijn als Hogere Oostelijke Manager van de Verkoop VP bij Metro de Distributie van Goldwyn Mayer. 

Advantage Media Group van het voordeel vertegenwoordigt Christmas at Maxwell's (Kerstmis in Maxwell) bij MIP 2007 (cabine 19.19)

© 2007 LauferFilm.com