Jack Hourigan spelen Suzie Austin

laufer@lauferfilm.com
GESCHREVEN EN GELEID DOOR: William C. Laufer
CONTACT: 216-229-4444

De JACK HOURIGAN is Suzie in Kerstmis in Maxwell. Zij is een gevoelige moeder en vrouw die aan de haar eigen mortaliteit en met een gefrustreerde echtgenoot het hoofd bieden en familie een benieuwd zijn.

Aangezien een lid van de ingezetene inaugurele Tweede Stad Cleveland goot schreef zij en voerde drie uit toont, Rivercan't of de Verhalen Rafficantabury, ongeveer voor die aan Irak, en Who is uw Baghdadi?. Zij werkt met Tweede entertaiment van de Stad in Chicago en Toronto en de doorgebrachte vorige zomer die geïmproviseerdl ontspruit toont gerechtigd: „Ontdekkend Ontario“ om toerisme in haar huisprovincie te bevorderen.

In haar extra tijd, organiseert Jack het blok op UPN gezamenlijk en verschijnt levend op prespel voor zowel Cleveland Cavaliers als Browns van Cleveland op WUAB 43 UPN en CBS 19 toont. 

Jack organiseert ook de show gezamenlijk hoe te om Water op het Netwerk van het Voedsel te koken.

Zij kan in talrijke korte films en loodsen worden gezien. De rug van mijn hoofd verschijnt in movie 'Amerikaanse Splendor: Hefboom van het van Harvey Peckar Verhaal de " zegt. Jack heeft aan het oostenkant van Cleveland in de afgelopen vijf jaar, en zij adores alle gebieden van de stad geleefd.

Ik ben dierbaar van Cleveland, vooral de pierogitribune bij de ZijMarkt van het Westen en sledding in Metroparks in de doden van de winter, „zij zegt. De „liefde van I om na te denken mijn gedachten over een grande roomt thee Chai latte onder de „Vrije“ zegel af.“

Distilleertoestellen van Christmas At Maxwells:

          De spelen van Jack Suzie Austin with Julia May as Mary       Een flash-backscène tussen Andrew and Suzie

www.christmasatmaxwells.com