Home

About The Film

Trailers

Filmmakers

Contacts

Cast

Cast & Crew listing

Behind Scenes

Media Articles

LinksSkriftligt och riktat by:
William C. Laufer


Julen älskar storyen, ett romantiskt drama.


FILMMAKERSNA


 

Still Photos by Heather Alexandar

 


Direktör meddelande:

I stället för skriv screenplays som kritiserar, och revan besegrar, eller som visar uttryckligen den stylized karakteriseringen av det gott, vi har försökt att skriva filmar, som undersöker den mänskliga resan, och, som visar, respect för positiven värderar av liv. Vi tror oss måste fira beställer i midsten av kaos, främjar befrielse i midsten av förtvivlan och söker för och ger förlåtelse i midsten av hat och frihet i midsten av oppressionen


Vi känselförnimmelsen där är ett oerhört outnyttjat potentiellt för denna typ av filmar. Många folk över landet är underserved vid mycket av vad Hollywood erbjuder.

Vår ambition är och har varit att göra intelligent, och att inspirera filmar, den vädjan till fantasin och intellekt och gör, så stunder som blanda sig i en avkänning av, blidkar och älskar. 


   

Tiffany Laufer är vicepresidentet LauferFilm.com och Co-Produceren av jul på maxwell'sen. Tiffany är en fulländad filmmaker som har mottagit her MFA från amerikanfilminstitut (AFI) som är prestigious, filmar skolan och som är graderat från den Georgetown universityen. Hon har fungerat på över 100 filmar projekterar och deltog i original- 12 filmar, 20 som DP och/eller direktör. Hon tilldelades en övervintra benämner uppehållutmärkelsen på studioen centrerar i Johnson Vt. i photography. Hon har deltagit i professional utvecklingsprogram och jagar på Mainen filmar & TelevisionWorkshops (Rockport Maine) och utstuderat på universityen av nya södra Wales i Sydney Australien. Hon har omfattande internationellt att resa erfar. Tiffany har undervisat filmmaking till åldrar för deltagare allra och för en tid sedan på Laurelskolan och den Cleveland skolan av konsterna i Cleveland Oh. Efter i fotstegen av her writerfarmor, har Helen Laufer, Tiffany för en tid sedan avslutat sig att skriva her första barns storyen berättigade ”Emily och blåttheronen”. ”Emily” var en halv finalist i den Sundance screenwriter'sens konkurrens för 2005.
 

William Laufer är den allmänna partnern av jul på Maxwells, LLC., den Writer/direktören av jul på maxwell'sen, filma, och ordföranden Laufer filmar, Co-Produceren av jul på maxwell'sen. EN CWRU MBA, CPA, Laufer som är graderad från den Georgetown universityen, når att ha spenderat mycket av hans livdeltagande i theater och släkta aktiviteter. Stunder på Georgetown, han varade upphovsman till en original- musikalisk show. Hans affärskarriär har den inklusive äganderätten av en inspelningstudio, fabriks- företag, och bankverksamhet inom huvudsakligen värdepappershandel erfar. Han har skriftliga tre andra screenplays.

Han har varit involverad med CatholicNET, de tjänste- organisationarna för den webportal och olika gemenskapen, däribland rådet på parliamenten av världens Religions. Han är presidenten av vännerna av det Cleveland institutet av musik stiger ombord, en förgången President av denCleveland gemenskapen och den Georgetown Universityklubban av Cleveland. Räkningen är ansvariga för riktningen av LauferFilm.com

 

Ronen Pestes är redaktören av jul på Maxwells. Ronen var född och lyftt i Israel. Han som är utstuderad, filmar och televisionen på den Hadassah högskolan i Jerusalem som graduating med heder. I de sist två åren Ronen styrde hans redigerande hantverk på amerikanfilminstitut som däribland redigerar mer än 10 kort movies den vinnande kort stavelse för utmärkelsen ”babysitteren” och tilldelades packa ihop av Amerika stipendium. Ronen ser framåtriktat till samarbeta, och skapa mer magisk ögonblick på silveren avskärma.

 

CONTACT, view REEL

 

John J en smed var Productionmangeren av jul på maxwell'sen, filma. John som är graderad från den Harvard universityen och, förföljer för närvarande en med akademisk examen grad i affär på USC.

 

 

 

Kontakt