Geschreven en Geleid door:
William C. Laufer


Een de liefdeverhaal van Kerstmis, een romantisch drama.


DE FILMMAKERS


 

Nog Foto's langs Heather Alexandar

 


De Verklaring van de directeur:

Eerder dan te schrijven screenplays dat neer kritiseert en scheurt, of dat uitdrukkelijk gestileerde karakterisering van het goed afschildert, hebben wij geprobeerd om films te schrijven die de menselijke reis onderzoeken en die eerbied voor de positieve waarden van het leven tonen. Wij geloven wij orde in het midden van chaos vieren, afkoop in het midden van wanhoop en onderzoek voor moeten bevorderen en vergiffenis in het midden van haat en vrijheid in het midden van onderdrukking geven.

Wij vinden er een ongelooflijk onaangesproken potentieel voor dit type van film is. Vele mensen over het land zijn underserved door veel van wat Hollywood aanbiedt.

Onze aspiratie moet en intelligente en het inspireren films gemoeten maken, die op de verbeelding en intellect een beroep doen en dit terwijl het mengen in een betekenis van humeur en liefde doen. 

   

Tiffany Laufer is Ondervoorzitter LauferFilm.com en Co-Producent van Kerstmis in Maxwell. Tiffany is een verwezenlijkte filmmaker die haar MFA van de prestigieuze de filmschool van het Amerikaanse Instituut van de Film (AFI) heeft ontvangen en die van de Universiteit van Georgetown een diploma behaald. Zij heeft gewerkt aan meer dan 100 filmprojecten en aan 12 originele films, 20 als DP en/of Directeur deelgenomen. Zij werd toegekend een de winterterm Toekenning van de Residentie op het Centrum van de Studio in Vt Johnson. in fotografie. Zij heeft aan professionele ontwikkelingsprogramma's en cursussen op de Workshops van de Film & van de Televisie van Maine (Rockport Maine) deelgenomen en bij de Universiteit van Nieuw Zuid-Wales in Sydney Australië bestudeerd. Zij heeft uitgebreide internationale reiservaring. Tiffany heeft het filmmaking aan studenten van alle leeftijden en onlangs op de School van de Laurier en de School van Cleveland van de Kunsten in Cleveland Oh onderwezen. Na met in de voetstappen van haar schrijversgrootmoeder klaar, Helen Laufer, is Tiffany onlangs het schrijven van het verhaal van haar eerste kinderen getiteld „Emily en Blauwe Heron“. „Emily“ was een semi finalist in de screenwriter concurrentie Sundance voor 2005.
 

William Laufer is de Algemene Partner van Kerstmis bij Maxwells, LLC.,/van de Schrijver Directeur van Kerstmis in Maxwell, de film en de Voorzitter Laufer Film, Co-Producent van Kerstmis in Maxwell. Een CWRU MBA, CPA, Laufer behaalde van de Universiteit van Georgetown na het doorbrengen van veel van zijn leven een diploma dat aan theater en daarmee verband houdende activiteiten deelneemt. Terwijl in Georgetown, hij originele muzikaal authored toon. Zijn bedrijfscarrière heeft eigendom van een een opnamestudio, verwerkende bedrijven en ervaring van het investeringsbankwezen omvat. Hij heeft drie andere screenplays geschreven.

Hij is geïmpliceerdi met CatholicNET, de webportal en diverse communautaire de dienstorganisaties, met inbegrip van de Raad over het Parlement van de Godsdiensten van de Wereld. Hij is de Voorzitter van de Vrienden van het Instituut van Cleveland van de Raad van de Muziek, een afgelopen President van de gemeenschap l'Arche-Cleveland en de Universitaire Club van Georgetown van Cleveland. De rekening is de oorzaak van de richting van LauferFilm.com

 

 

Ronen Pestes is de redacteur van Kerstmis in Maxwells. Ronen was geboren en hief in Israël op. Hij bestudeerde film en televisie bij Universiteit Hadassah die in Jeruzalem, met eer een diploma behaalt. In de laatste twee jaar beheerste Ronen zijn het uitgeven ambacht bij het Amerikaanse Instituut van de Film, dat meer dan 10 korte movies met inbegrip van de toekenning uitgeeft die plotseling de „Babysitter“ wint, en werd toegekend de Bank van de Beurs van Amerika. Ronen verheugt zich op het samenwerken en leidt tot magischere ogenblikken op het zilveren scherm.

 

 

CONTACT, view REEL

 

John J Smith was Manger van de Productie van Kerstmis in Maxwell, de film. John behaalde van de Universiteit van Harvard een diploma en streeft momenteel een gediplomeerde graad in zaken bij USC na.

 

 

 

Contact