Skriftligt & riktat by:William C. Laufer

Julen älskar storyen, ett romantiskt juldrama.

CAST  
ANDREW MAY är den förbundna konstnärliga direktören av den Great Lakes Theaterfestivalen as well as en lokal teacher och direktör. Före arbete med Great Lakes han var den konstnärliga bundsförvanten på det Cleveland lekhuset. På CPH hade Andrew varit in över 23 productions. Den Great Lakes Theaterfestivalen framlade för en tid sedan två klassikerproductions - hamleten och Tartuffe. Den Andrew mottagna översvallande beröm granskar för hans roll som Orgon i Tartuffe as well as spöket (av hamlet'sens fader).

Filma, och televisionen krediterar inkluderar ”duett” och ”227” för RÄV, en klockas slag distanserar, Columbia föreställer, och ”skuggar av grå färg” och ”den BabeRuth storyen,” båda för NBC.

JACQUELINE "JACK" HOURIGAN

är det mest ung av nio barn, stålar som Hourigan växte upp rättvisa utvändiga Toronto, Ontario, i Kanada. En kandidat av den McGill universityen i Montreal och den berömda andra stadsdrivhuset, hon har skriftligt och som utför tre shows med den andra staden Cleveland. I her extra- tid hon co-varar värd kvarteret på UPN och rapporter som roar milt stories för nyheterna för CBS 19-Action i Cleveland.

Her favoritt jobb är momen till her son Spencer, som hon delar med en förälskelse för hästar, hockey och choklad.

Hon kan ses i vinka föreställer amerikanglans.
 

LAUREN DOWDEN är Karen i jul på maxwell'sen. En intressant woman som tillfogar mått till storyen. Lauren Dowden ursprungligen från Pittsburgh är för närvarande delen av företaget på den andra staden - Las Vegas.

För att hon spenderade ett år i det Cleveland arbetet med den andra staden - Cleveland var hon var delen av helheten, som utförde och skrev ”vem är Yer Bagdhadi?”, och ”ingen Shirt som är ingen skor, ingen stridsmedel medlet av samlas förstörelse”.

HELEN WELCH är Rachel i jul på maxwell'sen. En nära vän till Suzie, hon kommer med ett underbart mått av att förstå och förälskelse till denna kämpa familj. Som en songwriter musicianen, aktrisen och den bly- vocalisten Helen tycker om och den spännande och omväxlande karriären. En britt transplanterar, henne utbildade på den Guildhall skolan av musik, och dramat i hjärtan av London Helen gick rakan in i theatre och krediterar inkluderar hälsningdockan, Barnum, den 42nd streeten, den Oliver twisten och calamityen Jane.

Helen utför regelbundet på Nighttown, i Cleveland Hts. på lördagaftnar och andra bästa Cleveland venues.
   

CHARLIE MAY

(as CHRIS AUSTIN)

ANGUS MAY

(as MR.CARPENTER)

JULIA MAY

(as MARYAUSTIN)