Langs geschreven en Geleid:

William C. Laufer

Een de liefdeverhaal van Kerstmis, een romantisch drama van Kerstmis.

 GEGOTEN

ANDREW MAY is de Verwante Artistieke Directeur van Grote Festival van het Theater van Meren evenals een lokale leraar en een directeur. Voorafgaand aan het werken met Grote Meren, was hij de artistieke vennoot bij het Huis van het Spel van Cleveland. Bij CPH, was Andrew in meer dan 23 productie geweest. Grote Festival van het Theater van Meren stelde onlangs twee klassieke productie voor - Hamlet en Tartuffe. Andrew ontving rave overzichten voor zijn rol als Orgon in Tartuffe evenals het Spook (van Hamlet vader).

De kredieten van de film en van de televisie omvatten „Duet“ en „227“ voor VOS, Opvallende Afstand, de Beelden van Colombia, en „Schaduwen van Grijs“ en „Babe Ruth Story,“ allebei voor NBC-.

Andrew May
as Andrew Austin


JACK HOURIGAN is jongst van negen kinderen, groeide Jack Hourigan enkel buiten Toronto, Ontario, in Canada. Een gediplomeerde van Universiteit McGill in Montreal en de famed Tweede Serre van de Stad, heeft zij geschreven en uitgevoerde drie tonen met de Tweede Stad Cleveland. In haar extra tijd organiseert zij het Blok op UPN gezamenlijk en meldt mild vermakelijke verhalen voor CBS 19-actie Nieuws in Cleveland.

Haar favoriete baan is Mom aan haar zoonsSpencer, waarmee zij een liefde voor paarden, hockey, en chocolade deelt.

Zij kan in de film Amerikaanse Splendor worden gezien.

 

Jack Hourigan
as Suzie Austin


HELEN WELCH is Rachel in Kerstmis in Maxwell. Een dichte vriend aan Suzie, brengt zij een prachtige afmeting van begrip en liefde aan deze worstelende familie.

Als songwriter, musicus, actress en lood geniet van vocalist Helen en opwindende en gevariërde carrière. Planten Britten over, leidde zij op de School Guildhall van Muziek op en het Drama in het hart van Londen Helen ging rechtstreeks in theater en de kredieten omvatten Hello Dolly, Barnum, 42ste Straat, Oliver Twist en Ramp Jane.


Helen presteert regelmatig in Nighttown, in Hts van Cleveland. op Zaterdag avonden en andere hoogste trefpunten van Cleveland.

Helen Welch
as Rachel Henderson

 

LAUREN DOWDEN is Karen in Kerstmis in Maxwell. Een interessante vrouw die afmeting aan het verhaal toevoegt.

Lauren Dowden oorspronkelijk van Pittsburgh is momenteel een deel van het bedrijf bij de Tweede Stad - Las Vegas.

Vóór dat bracht zij een jaar in Cleveland door dat met de Tweede Stad werkt - Cleveland waar zij deel van het ensemble uitmaakte dat uitvoerde en „Who schreef is Yer Bagdhadi?“ en „Geen Overhemd, Geen Schoenen, Geen Wapens van de Vernietiging van de Massa“.

Lauren Dowden
as Karen

   

   

Charlie May as Chris Austin 

Julia May as Mary Austin

   

Robert Hawkes as Col. Pickerling

Tracie Field as Tootsie

 


 

Soundtrack composed by Mike Petrone