Julen på maxwell'sen är en inspirationalförälskelse som storyen om human kämpar, driva av förälskelse, förlåtelse och en unending tro i skönheten av liv ........,
Skriftligt och riktat by William C. Laufer

 

'Filma kommer med ett meddelande av liv, tro…,

Julie Washington, Cleveland Plain Dealer

"Extremt brunn - som göras… en kraftig story av en familj förälskelse”"
David Kullberg, Christian Happenings


Detta julen skar ändring Austinen familjen för alltid. Med en lyckad karriär i wineaffär två fantastiska barn och after efter att ha att gifta sig hans highschoolälskling, den Suzie maxwellen, Andrew Austin har allt. Men liv och ett förgånget hemligt kommer med snabbt ändring, och i en ögonblick, liv har ej längre beställa och mildheten som den rymde en gång. Suzie nedgångar sjuk nad både Andrew och barnen söker tyst för svar.

Faceing som, per hektisk ferie krydda, Andrew och familjreträtt till deras summerhem på laken Erie för att fira eventuellt deras sist jul. I väg från begärningarna av staden deras wold som är öppen up to ett ögonblick i tid som de skar erfar aldrig igen. Som deras samlllakesidegemenskap kommer med dem dess egna wonderments, hjärtor öppnar i osedd väg.

Julen på maxwell'sen är ett romantiskt drama, en förälskelse som storyen om humanen kämpar, driva av förälskelse, förlåtelse och den unending tron i skönheten av liv.

 

 

Filma lägen

 

Julen på maxwell'sen sköts i Cleveland, Cleveland höjder, chagrin - nedgångar, Lakeside och de Marblehead områdena. Maxwell'sens Hospitalityhuset är uppsättningen för de Lakeside Ohio platserna och ägas av den Cecil, Kathryn och Jeanne maxwellen. Den Cecil maxwellen är de förutvarande mayosna av Cardington, OH och den förutvarande ägaren av flodstrandmejerimejeri.

Lakeside kom att äga rum på Augusti 27, 1873, då en grupp av Methodist preachers startade ett undervisande summerinstitut. Lakeside är en av de 11 Chautauqua institutionsna.

©

2007 All Rights Reserved.
In theaters December 1 - Christmas 2006
Reviews / terms of use