Laufer Film.com
stelt… voor

Kerstmis in Maxwell is een inspirational liefdeverhaal over menselijke strijd, de macht van liefde, vergiffenis en een oneindig geloof in de schoonheid van het leven ........
Langs geschreven en Geleid William C. Laufer

 


De 'film brengt een bericht van het leven, geloof..

Julie Washington, Cleveland Plain Dealer


“Uiterst goed uitgevoerd… een krachtig verhaal van de liefde van een familie”.
David Kullberg
Christian Happenings


Deze Kerstmis zal Austin de familie voor altijd veranderen. Met een succesvolle carrière in wijnzaken, twee fantastische kinderen en na zijn highschool liefje, Suzie Maxwell gehuwd te hebben, heeft Andrew Austin alles. Maar het leven en een afgelopen geheim brengen snel verandering en in een moment, heeft het leven niet meer de orde en gentleness het zodra gehouden. Suzie valt zieke nad zowel Andrew als de kinderen stil zoekt naar antwoorden.

Faceing een hectic vakantieseizoen, Andrew en een familie gaat aan hun de zomerhuis terug op Meer Erie om hun laatste Kerstmis misschien te vieren. Vanaf de eisen van de stad, stelt hun wold voor een ogenblik open op tijd zij nooit opnieuw zullen ervaren. Aangezien hun gemeenschap van de samlloever van het meer hen zijn eigen verwondering brengt, harten open op unseen manieren.

Kerstmis in Maxwell is een romantisch drama, een liefdeverhaal over de menselijke strijd, de macht van liefde, vergiffenis en het oneindige geloof in de schoonheid van het leven.

 

ANDREW MAY  as Andrew Austin

Julia and Charlie May as

Mary and Chris Austin

JACK HOURIGAN   as Suzie Austin

     

 

 

 

 

De Plaatsen van de film

 

Kerstmis in Maxwell was ontsproten in Cleveland, de Hoogten van Cleveland, Verdriet - dalingen, Oever van het meer en de gebieden Marblehead. Het Huis van de Gastvrijheid van Maxwell is de reeks voor de scènes van Ohio van de Oever van het meer en door Cecil, Kathryn en Jeanne Maxwell. bezeten. Cecil Maxwell is vroegere mayos van Cardington, OH en de vroegere eigenaar van de Zuivelzuivelfabriek van de Rivieroever.

De oever van het meer kwam om op 27 Augustus, 1873 te zijn, toen een groep Methodist preachers een instituut van de het onderwijszomer begon. De oever van het meer is één van de 11 instellingen Chautauqua.


©William C. Laufer - 2001-6 Alle Voorgebe*houde Rechten.
Beschikbaar voor Kerstmis 2006
Contact: Bill Laufer - email
laufer@lauferfilm.com / 216-229-4444
Reviews / Community Support & What are people saying about Christmas at Maxwell's

other
terms of use